tilbage

Land Rover Forum  

Index
123472: Urban Adventure Update (17-05-2012 12:29:11)
Morten Nyhus #7617, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 92.246.31.4)
Hvilke opgaver kan man komme ud for som deltager i Urban Adventure?
Opgaverne i Urban Adventure minder om de opgaver man kan møde i trial, gymkhana og lignende discipliner, men udført på arealer hvor der skal tages hensyn til fodgængere, bygninger og kunstværker.

Vi har ladet os inspirere af de elementer som man kan komme ud for hvis man kører til Pomerania, deltager i trophy cuppen, recovery disciplinerne eller bare alm. Kørsel i terræn. Med opgaverne forsøger vi at trække på nogen af de samme evner og færdigheder indenfor bl.a. samarbejde og kommunikation hos bilernes bemanding som ovenstående også gør.

Hvilke krav stilles der til bilerne?
Der stilles et krav til begge bilerne på holdet. Det skal på en eller anden måde være muligt at afspille en CD i bilen. Om det sker på et anlæg, en ghettoblaster eller via en bærbar pc er underordnet. Er dette ikke en mulighed, så tag fat i os inden den 9. juni, så ser vi på mulighederne for at udveksle en mp3 fil via f.eks. USB eller lignende. Et sådan medie skal medbringes på dagen, afleveres inden start på konkurrencen og vil blive udleveret igen på den post hvor det skal bruges.

Derudover vil det være en god ting at sørge for at anhænger trækket er på bilen, og der er styr på hvor der ellers kan fastgøres et reb m.v. på bilen, da dette måske kan blive nødvendigt.

Hvordan tilmelder man sig?
Tilmeldingen af enten et hold, som official eller til overnatningen på Elite camp Vestbirk sker på www.UrbanAdventure.dk/tilmelding.aspx.
Mangler man en makker til et hold, så brug f.eks. forummet på www.dlrk.dk til at efterlyse en makker. Det koster kr. 350,- for et hold at deltage i Urban Adventure, og såfremt der er 25 overnattende pr. nat er der 15 % rabat på overnatningen hos Elite Camp Vestbirk.

Vi sikret os frokost til konkurrencens deltagere samt officials. Når dagens program når frokosten, mødes deltagerne på dyrskuepladsen igen hvor grillen vil være tændt og der vil blive serveret lidt lunt samt noget at drikke.

Sidst men ikke mindst, kan vi kun opfordre til at abonnere på denne blog, så informationerne om konkurrencen automatisk kommer til dig.

Håber vi ses i Horsens den 9. juni 2012.