tilbage

Land Rover Forum  

Index
150262: Lejravis, Blink og Vink lørdag (25-07-2015 17:46:31)
Brian Nielsen #8657, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 94.144.63.99)
Blink og Vink nr.7 Lørdag den. 25 juli 2015

Du læser nu sidste avis skrevet på LA2015, en rigtig spændende uge er ved at være slut. Det er dog ikke helt slut med avisen, den udkommer i en sidste udgave efter weekenden. Den kommer til at indeholde den response der har været på LA2015, gode råd/ideer til LA2016, og et referat fra Festmiddagen.
Trophy og Trial resultater bliver offentliggjort via Facebook og på LA2015 hjemmeside, og ikke som lovet i avisen.
Trophy blev kørt fredag som det hør og bør sig på et LA. Generalt er det gået holdene godt, det har været bred enighed om at det var nogle rigtige gode baner, meget afvekslende med bakker, vandhuller og spejderøvelser. Vejret var med holdene og det betød også at en del kom ud og så på. For publikum var det også et lækkert område da det var nemt at komme rundt og det var muligt at se alle holdene kører alle banerne.

Greenlaning, er det ikke bare for folk i nye Range Rover, med kaffekurv og blød hat?, jo da, og for alle andre der gider køre en tur, opleve noget spændene og se/høre/lære noget nyt.
Bortset fra børneaktiviterne, så har greenlaning været den eneste aktivitet på LA2015 der har været gentaget så mange gange. 4 greenlanings har der været kørt, men bestemt ikke 4 ens ture. Selv om Fyn ikke er kæmpe stor så har de 4 ture slet ikke været hele den smukke ø rundt. Alle turene har budt på noget forskelligt, og det har betydet at man har kunne køre med alle 4 dage og opleve en masse nyt hver dag.
Det er ikke let at lave en greenlaning, der findes nemlig ikke en manual i hvordan man gør, eller en stak regler man ikke kan misforstå. Det er op til den enkelte hvad turen skal indeholde, hvor langt den skal være og hvad man vil vise frem. Det er det der er så godt ved sådanne ture. Og det er også det der gør at det alligevel er let at lave sådan en tur, vis folk de steder du syntes er særlige og smukke, og sådan giver du andre en god oplevelse.
Foruden at man kan nyde en tid i bilen med familien, hunden, en flot natur og en god kop kaffe/te. Gem lidt kaffe/te og slik til de stop der er undervejs, udover at man kan være heldig at få en god historie om hvad man ser, kan man også få en hyggesnak med de andre deltager. Ca. 80 biler har kørt med på de 4 ture, så der skal lyde en kæmpe stor tak til arrangørerne, I har været med til på bedste vis at vise jeres plet af Paradis frem, givet os jeres dyrbare tid og lidt af jer selv. Tusind tak til Sanne & Preben Busk, Leif Jakobsen og Henrik Higgins for deres store arbejde.
Husk at det muligt at deltage i andre regioners arrangementer, også greenlaning.

Over 24 biler stillede til en omgang Gymkhana på Dyreskuepladsen i Ringe, og der var opgaver for børn, unge og voksne.
Selv to gamle mænd i en ældgammel 110” med tagtelt kunne deltage, tror måske godt at de vidste at de ikke ville vinde. Men som meget andet på LA handler det jo ikke kun om at vinde, men om at have det sjovt og få nogle gode oplevelser.
Parallel parkering, køre rundt om en gas flaske, skyd et vildyr med vandgevær, trial bane med vand på skødet og dart er bare nogle af de opgaver som der var opstillet til sjov og morskab for alle der deltog, og alle de der kiggede på.
Dagens side 9 (nu på side 2)
Anton er en glad Bornholmsk gravhund der elsker at være på LA. Han er pt singel, men leder alligevel ikke lige nu efter en tæve, regner dog med at være klar igen når der i 2018 afholdes LA på Bornholm. Anton har nydt at have tæt til toiletterne og Festteltet, da han er en rigtig party hund. .
Engelsk syge er vist noget en stor del af LR folk lider af, og de elsker at smitte andre med den frygtet diagnose. På torvet i Ringe stillede en folk LR folk velvillig op med deres biler i alle regnbuens farver og str., der var rigget flotte brandbiler til med slanger, blink og sirener, en højret styret discovery, en nyere Range Rover og en 101” og mange flere.
Rigtig mange havde fundet vej til Torvet for at se på de flotte biler og nyde det gode vejr. Der blev stillet rigtig mange spørgsmål, og der var stor intresse for hvad bilerne kan, hvad de koster og alt det ekstra udstyr nogle havde stillet frem. En del var oppe og kigge ind i Brian Nielsen, region Østjyllands tagtelt, der er nu en del børn der plager om at komme på ferie med tagtelt.
Så måske er det lykkes at få nogle smittet med den Engelske Syge. Ringe Handelsstandsforening gav madbilletter til alle de der kom før kl.12 for at udstille deres biler. Det betød at folk kunne gå i grill baren og nyde valgfrit mad og drikke, det var virkelig en flot gestus, som vi takker for.
Stumpemarked på lejrpladsen i formiddags havde ikke den store antal køber, men på trods af det var der godt salg i de ting der var. Der var glassmykker, en trailer fuld skræme døre og lign, en solgte rigtig billige t-shirts, og Tanja Jepsen fra Region Midtjylland solgte hendes flotte hækle mønstre. Om ikke så længe bliver der mulighed via facebook at købe hendes flotte mønster
For børnene var der i dag mini-trophy, og der var virkelig lagt op til kamp mellem de deltagende hold. Der skulle spises flødeboller med kniv og gaffel, blind smagning af blandt andet mel og sukker, KIMS leg (huske leg), gå med en tallerken mellem benene og en mønt i øjet og meget mere. Atter en gang havde Region Fyn fundet frem til opgaver der både kunne udfordre og underholde. De deltagene børn blev så rigeligt underholdt og de forældre/publikum der så på var også godt underholdt.


Vi er nu nået til Festmiddagen, LA2015 synger på allersidste vers, men hvilken en fantastisk sang . Alle de billeder der har været bragt i avisen bliver sammen med alle de billeder avisen er i besiddelse af, lagt på Facebook en af de kommende dage. Jeg vil benytte mig af muligheden for at takke jer allesammen for at gide ville læse mine ”kragetær”, deltage i de tossede konkurrencer, bruge hashtaget og stille op til 1000 forskellige spørgsmål.
I næste uge udkommer sidste nr.,den kan læses på Facebook, på DLRK’s forum samt LA2015’s hjemmeside. Den indeholder et referat fra Festmiddagen og de ord I har sat på LA2015.
Tak for nu og god sommer, husk afrejsen i morgen er senest kl.11.00.
Blink og Vink fra Region Fyn
Index
150265: sv: Lejravis, Blink og Vink lørdag (26-07-2015 15:29:34) (svar på 150262)
Jens Eggertsen #8005, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 91.193.137.241)
Mange tak for muligheden for at læse med herude fra nordsøen. Jeg er piv misundelig på jer der har været med, så næste år der er vi med for vi syntes det er dejligt med lan røvere og den stemning der er.
Som en trøst så tager vi en tur til Sverige en lille uge efter jeg kommer i land, og det bliver i telt så vi er klar til næste år.
Med stor hilsen til jer der var heldige at kunne deltage i LA2015 og til Brian for "avisen" og en særlig tak for opmagasinering af grisen.
Med venlig hilsen den maritime lan røver Jens E.