Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: sv: Så lykkedes det! (13-08-2004 09:09:35)
ib hammer
hej Verner

Selvom vi ikke er enige i alt, glæder det mig at debatten måske har fået en eller anden til at tænke over om klubben fungerer for ALLE medlemmer, og at du mener den har været gavnlig.

Med hensyn til dine bemærkninger om vores Experience-arrangementer. Alle er velkomne og bliver behandlet lige, uanset hvad man møder op i af bil (dog kun Land Rover), og du kan være sikker på at der ikke langes fadøl ud, da det ikke hører sammen med bilkørsel. Vil man have øl eller andre drikkevarer, ud over den ene øl eller det glas vin, man får til aftensmaden når kørslen er overstået, ja så er det for egen regning. Man kan også indtage en enkelt øl til frokost, men det er sjældent der bliver drukket andet end sodavand.

De folk er medinstruktør Pernille og undertegnede.

Er ikke bevidst om at der er et anstrengt forhold mellem DL-RK og Land Rover Danmark, da vi dels støtter klubben på forskellig vis, dels har en fornuftig dialog med Hartley, samarbejder med enkeltmedlemmer som instruktører til arrangementer, når vi ikke selv har mandskab nok og andre aktiviteter. Set med vores øjne har vi et fornuftigt samarbejde om det der nu engang kan samarbejdes om. Et samarbejde skal iøvrigt gå begge veje, det er ikke kun den ene part der skal yde.

Så venligst uddyb hvad du mener med anstrengt forhold mellem DL-RK og Land Rover Danmark A/S.

At der er enkeltmedlemmer der synes vi skal give større økonomisk støtte, sponsere flere aktiviteter osv. og som ikke er enige i den måde vi driver firmaet på, det er rigtigt. Er sagt før, men vi driver en virksomhed på markedets betingelser, konkurrenternes ageren og de vilkår som styres af samfundsudviklingen, et firma der for at overleve skal give ejerne et afkast.

Klubben er hobby, hvor det hele helst skal være så billigt som muligt. Det kalder vi ikke uenighed. Vidste heller ikke at det nærmest skal være ødiøst at vi driver en virksomhed hvor vi sælger Land Rover. Alle virksomheder lever af at sælge et eller andet, sikkert også den virksomhed hvor du får dit udkomme, med mindre det er en kommunal institution, men selv de er begyndt at tage penge for deres ydelser, ligesom vi alle betaler skat.

Så anstrengt forhold, bestemt nej, men som nævnt har klubben og vi som firma vidt forskellige opgaver!

Med venlig hilsen
Ib Hammer
Land Rover Danmark A/S
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "forkammer"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.