Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: sv: sv: Hvorfor være medlem af DLRK? (28-07-2005 13:50:40)
Ib 0219
Hej Jakob

Når man siger ja til at påtage sig en tillidspost i klubben, siger man også ja til at efterleve det der står skrevet i klubbens formål og regler.

Man skal f.eks. lave arrangementer for "alle klubbens medlemmer" ligesom man skal "varetage medlemmernes interesser - i enhver henseende" jvf. §2 i klubbens vedtægter.

Om man så selv gør det eller får andre til det, er for så vidt ligegyldigt, men det er til syvende og sidst regionledelsens ansvar at det sker.

Nogle vælger at "administrere" regionen og mere eller mindre køre i den vante skure, medens andre går mere aktivt ind og forsøger at udvikle nye ideer og aktiviteter, så man måske også kan få det meget store antal passive medlemmer i tale.

Klubben vil altid være et spejlbillede af det omkringliggende samfund, også det der opfattes som "negative" tendenser, så som: hvad får jeg ud af at være medlem?. I stedet for at opfatte det som negativt, så tag det som en fremstrakt hånd og spørg de nye og/eller passive medlemmer - hvad har du af tanker, ideer og forestillinger omkring det at være medlem. Som i så mange andre forhold fremmer dialog forståelsen. Meldinger som: "mød dog op og lav noget selv", virker ikke særligt imødekommende, overfor et nyt og måske usikkert medlem.

Som det er i dag forventes det, hvis man skal tro nogle af de indlæg der er i denne tråd, at nye medlemmer selv har den udfarende kraft. Hvis de bliver hjulpet lidt på vej er muligheden for at de bliver aktive væsentlig større, specielt hvis man ved hvad de har af ideer og tanker.

Som jeg ser det, må der som regionsledelse ligge en særdeles spændende udfordring i, ved aktiv indsats, at få så mange medlemmer i tale som muligt, at udvikle arrangementer, som også fænger hos den passive skare af medlemmer, og det gøres ikke før man ved hvad de kan tænke sig.

Klubben er ikke "stærk" blot fordi der er mange medlemmer, styrken ligger i medlemmernes opfattelse af at være medlem af et fællesskab som er relevant for dem.

mvh
Ib 0219
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "sidespejl"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.